El Butlletí de desembre-gener de Sant Just destaca les activitats de Nadal

Ja es pot consultar en línia el Butlletí corresponent als mesos de desembre-gener. Aquest número recull les diferents propostes d’activitats, tallers i campanyes per viure un entranyable Nadal a Sant Just Desvern. A les propostes més tradicionals com els Pastorets o el Mercat de Nadal, s’hi sumen altres més novedoses com el Parc de Nadal.

El Butlletí també destaca l’estrena del nou camp de futbol, la finalització dels treballs de reurbanització de diferents carrers i espais públics, i la futura ampliació del Centre d’Atenció Primària de Sant Just per poder fer front a l’augment de població.

La millora de les dades de recollida selectiva en els contenidors amb xip gràcies a la col·laboració ciutadana, els projectes del Fons Català de Cooperació guanyadors del procés participatiu als quals l’Ajuntament destinarà 10.000€, les activitats incloses en el Novembre Lila i el documental sobre els grafits del poble són altres notícies incloses en el Butlletí d’aquest mes.

L’entrevista és al Carlos Borrajo, actual president de Cavaltombs, l’entitat que organitza la cavalcada de Reis des de fa més de 70 anys, preservant l’encant i la complicitat de la nit més màgica de l’any.

El Butlletí i el programa de Nadal ja s’està repartint a totes les llars de Sant Just Desvern.