Sant Just Desvern, amb la Marató de TV3

Aquest diumenge, 18 de desembre, al Mercat de Nadal de la plaça de Camoapa i a altres espais del municipi, l’Associació Sant Just per la Marató, juntament amb el comerç del municipi i amb diferents entitats, organitzen diverses activitats per col·laborar amb la Marató de TV3 per la salut cardiovascular. Tots els ingressos recaptats aniran destinats a la Marató.

També hi trobarem un espai solidari de salut, amb entitats com Shurican i SuperOli, que oferiran els seus productes a fi de recaptar fons per a la recerca del càncer infantil, així com l’Associació de Familiars de Salut Mental del Baix Llobregat.

Les activitats començaran a les 11 h i s’allargaran durant tot el dia. Es vendran gravats realitzats per l’alumnat dels cursos d’Arts Plàstiques CreantArt. A les 17 h, hi haurà un taller de dibuix a càrrec del Carrau Blau i a les 18 h un gran sorteig solidari amb regals i obsequis dels comerços locals i la col·laboració de Desvern Comerç.

L’AAVV de Mas Lluí organitza una caminada solidària que valdrà 5 euros. El punt de sortida serà el Centre Cívic Soledat Sans, a les 10.30 h, i la destinació és la Fira de Nadal, a les 11.30 h. Més informació: https://www.entrapolis.com/entradas/caminada-per-a-la-marato-2022

A La Bonaigua, hi haurà una classe de zumba oberta a tota la ciutadania a les 12 h.

A més, fins al 18 de desembre, a la Biblioteca Joan Margarit s’exposen llibres relacionats amb la nutrició saludable, l’esport i les malalties cardiovascular, i la façana de Can Ginestar s’il·lumina de vermell per fer bategar el cor de totes les persones santjustenques.