BaixAR-T, una nova plataforma per a artistes de la comarca

Els municipis de Molins de Rei, Sant Joan Despí, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat i Sant Just Desvern s’uneixen per impulsar un projecte d’intercanvi cultural: BaixAR-T, sota el lema “Fem circuit, fem cultura”.

BaixAR-T és un punt de trobada per a totes aquelles propostes artístiques d’arts escèniques i música del Baix Llobregat, un projecte estratègic de comarca que té la cultura com a motor de transformació i de creixement social i econòmic.

L’objectiu del projecte és donar a conèixer grups i artistes dels municipis participants (arts visuals, teatre, música, circ i dansa). S’ha creat una pàgina web on s’anuncien els grups i artistes que s’hi vulguin inscriure, per donar-los visibilitat. A més, cada Ajuntament es compromet a programar un mínim d’actuacions dels artistes enregistrats a la plataforma que siguin d’altres municipis.

Vols formar part del catàleg d’artistes? Omple el formulari web.