Comença la remodelació de l’entorn de la plaça de la Pau

Avui, 7 de novembre, s’inicien els treballs de la primera fase de reordenació dels entorns de la plaça de la Pau i de l’edifici Walden. La durada prevista de les obres és de 3 mesos.

Ara s’actuarà en el lateral paral·lel al Taller d’Arquitectura, la qual cosa suposarà el naixement de nous espais: hi haurà una zona d’actuacions, un passeig amb parets per a l’expressió gràfica en la modalitat de pintura lliure, una zona de jocs de cal·listènia o street workout per a persones adultes i un parell de taules de ping-pong.

El projecte s’ha elaborat a partir de les propostes sorgides del procés participatiu que es va realitzar entre finals de 2020 i principis de 2021, amb prop de 200 persones participants, i concep l’espai com una gran illa verda, mantenint els passos existents i creant-ne de nous per afavorir la relació entre els àmbits.