Arriba a Sant Just “En Escena”, una exposició sobre la representació de les sexualitats a la cultura audiovisual

De la mà de l’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació arriba a Sant Just Desvern la mostra «En Escena», que es pot veure al Casal de Joves del 14 al 28 de novembre, en el marc de les II Jornades Feministes.

L’exposició està dedicada a la representació de les sexualitats a la cultura audiovisual i segueix la seva ruta a través dels municipis que conformen l’Observatori. Aquesta mostra traça un recorregut a través de referents feministes, procedents de les arts plàstiques i l’audiovisual, organitzats entorn de temàtiques com el protagonisme de les dones sobre els seus desitjos, la pluralitat dels cossos femenins, el reconeixement de les relacions eròtiques entre dones o l’obertura d’escletxes en els imaginaris.

Aquest projecte neix de la voluntat d’esdevenir un recurs útil en els àmbits educatiu i social per enriquir els diàlegs al voltant de les sexualitats.