Aquest cap de setmana se celebra la 45a edició de la Cursa de Karts, amb 122 karts inscrits

Els dies 12 i 13 de novembre, els karts tornaran a ser els protagonistes de Sant Just. Enguany hi ha 122 karts inscrits en les diferents categories, determinades per l’any de naixement: sèniors, júniors, cadets, alevins, veterans, fèmines i mixta.

Amb motiu del 45è aniversari, des de l’organització han programat diferents novetats:

La Cursa de Karts de Coixinets tindrà lloc entre el carrer Creu del Pedró i el carrer Freixes. Es tracta d’un circuit urbà caracteritzat pel pendent i els revolts pronunciats. Les persones participants, inscrites per parelles, competiran amb karts de fusta fabricats artesanalment i seguint uns criteris tècnics marcats per l’organització.

Com cada any, l’entitat Club Karts de Coixinets, formada íntegrament per voluntàries i voluntaris, s’encarregarà d’organitzar la cursa amb el suport de comerços locals i de l’Ajuntament de Sant Just Desvern.

La jornada de dissabte començarà a les 9.30 h amb les verificacions i els entrenaments, seguits dels cronometratges, a partir de les 12.30 h. A les 14 h es farà una pausa per dinar i a les 16 h començarà el 2n cronometratge.

Diumenge serà el dia de les curses. Les persones participants s’han de presentar a les 9 h, i els horaris es penjaran en un taulell el mateix diumenge al matí.

En aquesta edició, els premis es lliuraran en el nou podi escultòric que s’ha instal·lat a Can Freixes. L’escultura, obra de Toni Cubells, consisteix en tres blocs en suspensió a la paret col·locats a diferents mides i on es pot llegir “Cursa Karts de Coixinets des de 1977”.

Més informació: kartsdecoixinets.org

Seguiment de la jornada a radiodesvern.com