Torna la BaixCicletada: una pedalada en bicicleta pel Baix Llobregat

Baixcicletada Sant Just

La BaixCicletada recupera el seu format habitual després de la pandèmia. Serà diumenge 25 de setembre, de 10 h a 14 h, i hi participen nou municipis de la comarca. La marxa ciclista finalitzarà al parc de Torreblanca, on es faran activitats diverses i se sortejaran quatre bicicletes.

Es tracta d’una activitat gratuïta, amb inscripció prèvia via formulari web (obert fins al dia abans). Hi ha diversos itineraris possibles, amb la qual cosa les persones participants es poden afegir a la pedalada en bicicleta a qualsevol dels punts de trobada.

A Sant Just, el punt de trobada és a les 10.30 h al Parador. A continuació, la ruta en bicicleta seguirà cap a Cornellà, Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i, finalment, s’arribarà al Parc de Torreblanca a les 12.15 h.

Més informació i preinscripcions a la pàgina de la Baixcicletada: labaixcicletada.wordpress