Dissabte 17 de setembre s’inaugura a l’Espai MercArt l’exposició El Món Utòpic

el món utòpic web

Dissabte 17 de setembre, a les 12 h, s’inaugura El món utòpicla tercera de les tres exposicions multidisciplinàries que s’estan realitzant a l’Espai MercArt, dins del projecte expositiu MONS, i que estarà oberta fins al 17 de desembre.

Després d’El món propi i El món reflex, arriba El món utòpic, un món obert a les utopies, als desitjos i als somnis, on totes les persones assistents podran fer una reflexió serena sobre el pensament utòpic que guia la nostra voluntat i ens obre la porta a un camí de sensacions transmeses per les diferents narratives de l’art contemporani.

Al món utòpic, s’hi podran veure obres dels artistes Manolo Ballesteros, Carlos Bunga, Blanca Casas, Recetas Urbanas (Santi Cirugeda i Alice Attout), Stella Rahola, Takk i Enric Pladevall.

El projecte MONS, comissariat per Laura Baringo i Quim Deu, s’ha dissenyat sota el concepte d’àgora, en què el diàleg i les diferents propostes esdevenen un passeig on descobrir els seus múltiples recorreguts i que acosta a la població de Sant Just un planter de creadores i creadors avantguardistes, alhora que busca la complicitat amb el món local, ja sigui a través d’escoles, entitats, comerços o personatges locals.