Diumenge 18 de setembre arriba la primera fira del comerç a Mas Lluí

Fira de Mas Lluí web

La primera edició de la Fira de Mas Lluí tindrà lloc al parc de Iulia Quieta el proper diumenge, 18 de setembre, durant tot el dia (de 10 h a 19 h). Hi participen una trentena d’establiments locals (comerç, restauració…) i s’hi faran diversos tallers, així com activitats infantils i música.

Durant tot el matí hi haurà una exposició de vehicles policials i de Protecció Civil, i a les 12 h la Policia Local realitzarà una exhibició canina. A les 11 h, s’organitza una cursa d’orientació. A més, hi haurà hi haurà actuacions itinerants tant al matí com a la tarda.

Pel que fa als tallers, se’n faran una desena de tot tipus distribuïts al llarg de la jornada (ioga, capoeira, cura de la pell, sol pelvià, pinta cares, lettering, reciclatge…), així com exhibicions esportives, com ara taekwondo i taichí.

A les 18 h se sortejarà un val de 50 euros que es podrà bescanviar més endavant en algun dels comerços que participants.

Consulteu la programació de la Fira de Mas Lluí