L’innobus busca joves amb idees boges i innovadores

Innobus Baix Llobregat

Innobaix i l’Àrea Metropolitana de Barcelona estan a punt de tancar les inscripcions pel programa Innobus, que es posa en marxa el 22 de setembre. L’objectiu és posar en contacte empreses i institucions amb persones que tinguin un grau universitari i que, amb les seves idees, poden contribuir a la innovació empresarial en el territori metropolità. El programa, que arriba a la setena edició, és tota una oportunitat per donar-se a conèixer i millorar el currículum.

A finals de setembre un grup de joves amb estudis universitaris acabats iniciaran un viatge per empreses i institucions metropolitanes, en què podran demostrar les seves aptituds i capacitat d’innovació. Tota una oportunitat professional per fer visible el seu talent, però també per demostrar que les idees joves poden contribuir al creixement del teixit econòmic i productiu.

Del 26 de setembre al 7 d’octubre, els innobusers seleccionats faran l’itinerari per empreses i institucions metropolitanes dalt de l’Innobus. Aigües de Barcelona, l’Hospital de Bellvitge i l’empresa Premium ja tenen a punt els seus reptes, per convidar els i les participants a aportar idees innovadores sobre l’aigua de l’aixeta, l’atenció als pacients hospitalaris o la mobilitat elèctrica. L’itinerari també inclourà visites inspiradores a la Torre Telefónica, al Port de Barcelona, a la distribuïdora farmacèutica Alliance Healthcare, l’empresa de logística MTS Tech i al sindicat UGT. A més, s’han previst jornades formatives a càrrec de l’escola de negocis EADA i el centre d’empreses ProCornellà.

Del 10 al 28 d’octubre hi haurà un període de definició d’idees i acceleració de reptes, amb mentories i suport expert en qüestions d’innovació i gestió de projectes. Es crearan grups a partir de les diverses especialitats universitàries, de manera que els equips siguin complementaris, no solament en formació, sinó també en maneres de treballar. D’aquestes tres setmanes, en sortiran propostes ja acabades, que es presentaran en una Gala Final, el 4 de novembre, davant les empreses i un jurat especialitzat. L’equip que presenti la proposta més adient o més disruptiva guanyarà un viatge a una gran capital europea, per visitar empreses i institucions que destaquen per la seva capacitat d’innovació.

Requisits de participació

  • Haver acabat un grau universitari, en qualsevol especialitat
  • Dedicació del 26 de setembre al 4 de novembre

Inscripcions fins al 16 de setembre a: https://www.innobaix.cat/esdeveniment/innobus-22/

Més informació: https://www.innobaix.cat/