La campanya de TMB per fomentar l’ús del transport públic arriba a Sant Just

Badalona, Cornellà de Llobregat, el Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Santa Coloma de Gramenet. A tots 10 municipis hi arriba algun dels transports de TMB (metro o autobús) i comparteixen amb Barcelona i amb TMB (com a operador públic) uns valors i objectius comuns.

Per aquesta raó, la campanya Barcelona’t amb TMB, que l’entitat ha impulsat en una primera fase a la capital catalana, s’estén des d’avui a aquestes 10 localitats de l’àrea metropolitana, inclosa Sant Just Desvern. Així l’eslògan Barcelona’t! s’adapta a la singularitat de cadascun dels municipis metropolitans. Els missatges parlen ara de Surt, Gaudeix, Somia, Descobreix, Viu…, referint-se a cadascuna de les poblacions on es difondrà la informació.

Valors compartits

Amb la campanya, TMB, que aquest any celebra els 100 primers anys de l’establiment d’una xarxa regular de bus a Barcelona, vol rellançar valors com l’estima al territori a través del civisme o la sostenibilitat, valors que també promou el transport públic.

En un moment en què els mitjans de mobilitat pública encara treballen per acabar de recuperar els nivells d’ús anteriors a la pandèmia, el Barcelona’t i les seves rèpliques a la resta de ciutats pretenen col·locar de nou en primer terme la importància d’allò compartit i posat al servei de tothom.

Els missatges es podran veure tant en suports propis de TMB (autobusos vinilats, megafonia, xarxes socials corporatives, etc.) com a mitjans de comunicació i a suports de cadascun dels 10 ajuntaments que en són protagonistes. Podeu consultar l’espot d’aquesta fase de la campanya en aquest enllaç.