L’Ajuntament estrena nou portal web

S’ha actualitzat el web santjust.cat per oferir un portal web més àgil, intuïtiu, dinàmic, modern i atractiu. El nou disseny és responsive (és a dir, accessible i adaptable per a tots els dispositius, ja siguin telèfons mòbils, tauletes o ordinadors).

La renovació del web s’emmarca en el compromís del PAM (Pla d’Acció Municipal 2019-2023). La ciutadania pot accedir, des de la pàgina d’inici, a accessos directes d’interès general, com per exemple l’atenció ciutadana, la cita prèvia, l’accés als tràmits i formularis, la seu electrònica o l’enllaç a les farmàcies de guàrdia.

Les notes informatives, l’agenda d’activitats i les notícies de Ràdio Desvern també tenen un paper destacat en el nou portal. Es poden consultar les últimes novetats, així com trobar de manera fàcil la resta de notícies. A més, des del menú principal també es pot accedir a les webs municipals d’interès.