La Policia Local imparteix classes de mobilitat segura a l’alumnat del municipi

La Policia Local de Sant Just organitza classes de mobilitat segura a les escoles del poble. Aquesta funció formativa és imprescindible perquè el jovent adquireixi consciència dels perills que comporta la conducció d’un vehicle per la via pública.

Des de fa un temps, estem vivint una revolució a les ciutats amb la introducció de noves formes de mobilitat, com ara els patinets elèctrics i les bicicletes elèctriques. Sovint, els propietaris d’aquests vehicles tenen dubtes sobre per on poden circular. 

En relació amb això, ja fa anys que la Policia Local consciencia els joves mitjançant diferents xerrades educatives per a totes les edats.

A la fotografia es pot veure una classe pràctica de conducció de bicicletes realitzada a l’escola Montseny. El curs vinent es realitzaran classes a tots els centres del municipi.