El número de desempat del sorteig de l’Escola Bressol Marrecs per al curs 2022-2023 és el 87

sorteig escola bressol marrecs

Avui, 10 de juny, a les 12 h, s’ha realitzat el sorteig públic del número de desempat per a les preinscripcions a l’Escola Bressol Municipal Marrecs per al curs 2022-2023. El número resultant ha estat el 87. Aquest número serveix per desempatar les llistes baremades. Podeu consultar les llistes definitives a partir del 15 de juny en aquest enllaç. A partir del dia 16 comença el període de matriculació amb cita prèvia, fins al 22 de juny.

Enguany s’han presentat 133 sol·licituds. L’Escola Bressol Marrecs té una oferta de 107 places, distribuïdes en 7 espais: tres grups d’1 a 2 anys, tres grups de 2 a 3 anys i un grup de lactants. Es poden consultar les quotes, el calendari escolar, els criteris de baremació i els passos per fer la matriculació a la pàgina web de Marrecs. A més, el portal disposa d’un simulador de preus públics que calcula quina tarifa s’aplica segons la renda i el nombre de membres de la unitat familiar.

Podeu recuperar el sorteig a través del canal de Youtube de l’Ajuntament.