El Butlletí de febrer destaca el projecte expositiu Mons i el darrer adeu a l’arquitecte Ricardo Bofill

La portada i la plana 9 del butlletí corresponent al mes de febrer reten homenatge a l’arquitecte santjustenc Ricardo Bofill Levi. Els dies 26 i 27 de gener les portes del seu taller d’arquitectura han estat obertes de forma ininterrompuda, al llarg dels quals més de 10.000 persones s’hi ha apropat per acomiadar-lo.

El projecte expositiu Mons ocupa les primeres planes de la publicació d’aquest mes. Es tracta de tres exposicions multidisciplinàries que acollirà l’Espai MercArt durant l’any 2022. La primera d’aquestes mostres serà “El Món propi”.

L’aprovació del pressupost municipal, amb 34,1 milions d’euros per a 2022 amb més despesa social i més inversions, el seguiment de les obres de la passera que connectarà Mas Lluí amb el barri Sud per la riera, l’inici dels treballs de millora a un tram del carrer Bonavista, o l’estudi per obrir un nou Institut Escola a Sant Just són altres temes que inclou el Butlletí municipal.

Les pàgines centrals de la publicació recullen el servei de neteja i el seu reforç amb més efectius.

L’entrevista d’aquest Butlletí és a l’Eva Garrigosa Sola, guanyadora de l’11è Premi Literari Delta de narrativa escrita per dones amb la seva obra “L’abocador”. És un cirt de desesperació amb el qual l’autora vol donar veus a dones que per a ella són un exemple de fortalesa i que aquesta societat no els dona prou veu.  

En l’apartat d’agenda, la publicació avança les activitats més destacades de Carnaval i del 8 de març.