L’1 de febrer entra en funcionament la tarifa bonificada per a residents de la Zona Verda, que es pagarà a través dels parquímetres

L’1 de febrer entra en funcionament la Zona Verda al Barri Centre, amb una tarifa bonificada per a residents a la que es podrà acollir el veïnat empadronat a la zona. El pagament de la tarifa bonificada es podrà efectuar només a través dels parquímetres i permetrà abonar fraccions de dia, setmana o 12 setmanes:

Tarifa residents
1 dia0,10 €
1 setmana0,50 €
12 setmanes4,50 €

El preu anual és manté en 18 € mitjançant una reducció del preu de la tarifa de 12 setmanes (trimestral), que passa a 4,50 €. D’aquesta manera, el preu per a 48 setmanes serà de 18 € i, tenint en compte que el mes d’agost no es paga la zona verda, el preu anual es mantindrà.

Per a més informació sobre la Zona Verda i comprovar si el vostre vehicle es pot acollir a la tarifa reduïda per a residents, consulteu el web de PROMUNSA.

Les persones no residents al Barri Centre podran estacionar a la Zona Verda pagant una tarifa per minuts amb un funcionament similar al de la Zona Blava. En aquest cas, el pagament es pot efectuar a través dels parquímetres o a través de l’aplicació mòbil AMB Aparcament Metropolità.