S’ajornen totes les activitats previstes en el marc de la Nit de Sant Just al Carrer de dissabte i de Sant Just al Carrer de diumenge per la previsió meteorològica adversa del cap de setmana

L’Ajuntament de Sant Just Desvern ha decidit ajornar totes les activitats previstes aquest cap de setmana de la Nit de Sant Just Al Carrer de dissabte i de Sant Just Al Carrer de diumenge per l’adversa previsió meteorològica anunciada per a les properes hores.

La setmana vinent s’anunciarà la data de celebració d’aquestes activitats cancel·lades que formaven part del 2n cap de setmana de les Festes de Tardor de Sant Just Desvern.

Del programa inicial es mantenen les tres sessions d’avui a les 18.30, a les 20 i a les 21.30 h, de l’obra de teatre musical “La vall entre els teus braços” de Daniel M. Tarazaga, obra guanyadora de les beques de creació artística de l’Ajuntament, que tindran lloc al Casal de Joves, mentre que demà a les 12 h s’obrirà al públic a l’Espai MercArt, l’exposició “El món i l’altre”, però la seva inauguració s’ajorna fins a una nova data. Una activitat que no es veu afectada per l’ajornament és l’obra de teatre musical “Rosaris, purpurina i acció”, que es representarà a L’Ateneu, demà dissabte a les 17 h i diumenge a les 19 h.