El Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa la campanya “Som el teu estiu”

La campanya turística “Som el teu estiu” impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, dona a conèixer i promociona els principals atractius de la comarca per a gaudir durant l’estiu, amb l’objectiu d’incrementar la notorietat i posicionament del territori, atraure i augmentar el nombre de visitants i turistes.

Es poden trobar més d’un centenar de propostes de lleure com la pràctica d’esports d’aventura, experiències gastronòmiques,  activitats nàutiques, rutes per coves i mines, festivals d’estiu, cultura, natura o relaxament, per gaudir en família, parella o grups d’amics.

Com a novetat, aquest any s’ha organitzat un sorteig d’una escapada que inclou visites guiades, àpats en restaurants reconeguts, i allotjament en un hotel de quatre estrelles. Aquesta campanya busca augmentar la notorietat i posicionament del Baix Llobregat, atraure nous visitants i incrementar el nombre de turistes a la comarca.

A més, la comarca compta amb un calendari ple de festes majors com la de Sant Just Desvern que se celebrarà del 31 de juliol al 6 d’agost.

Podeu trobar tota la informació a www.somelteuestiu.cat