Nous abonaments per al servei de Bicibox de l’Àrea Metropolitana de Barcelona a Sant Just Desvern

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha renovat el sistema d’abonaments del servei Bicibox, la xarxa d’estacionament segur per a bicicletes i patinets particulars, amb presència a Sant Just Desvern amb tres mòduls i un total de 28 places, 14 d’elles situades a l’espai del barri de Mas Lluí, al carrer de Rosa Luxemburg 2; 7 a l’àrea del Walden, a la carretera Reial 112; 7 més a la zona de Sant Just-Porta Diagonal, al carrer Sant Martí de l’Erm 1.

Aquesta reforma, vigent des del passat 1 d’octubre, busca oferir una major flexibilitat i adaptar-se a les necessitats de mobilitat sostenible dels usuaris. A partir d’ara, el servei ofereix tres tipus d’abonaments:

  • Gratuït: Dirigit a aquelles persones que necessiten un estacionament diari amb un màxim de 24 hores.
  • Flexible: Pensat per a un ús més freqüent, permet aparcar bicicletes i patinets fins a 72 hores, per un preu anual de 20 euros.
  • Total: Ideal per a les persones usuàries més intensives, permet aparcar sense límits de temps en una estació amb plaça reservada i accedir en mode flexible a la resta de punts d’estacionament, per 40 euros anuals.

A més a més, es disposa d’un abonament familiar per a bicicletes infantils, que és gratuït. En cas que se superi el temps màxim d’aparcament, es cobrarà un import d’1 euro per dia.

Amb la posada en marxa dels nous abonaments, l’AMB recomana als usuaris actualitzar les seves dades bancàries a l’àrea privada de la web de Bicibox per garantir un servei òptim i evitar possibles incidències en els pagaments. A més, coincidint amb aquesta reforma, el servei ha renovat la seva pàgina web, que ara compta amb un disseny més modern, intuïtiu i adaptat a tot tipus de dispositius, millorant l’experiència de navegació tant des d’ordinadors com de mòbils i tauletes. Per a més informació, les persones usuàries poden contactar amb l’Oficina d’Atenció al Públic al telèfon 93 480 15 59 o visitar la nova pàgina web a www.bicibox.cat.