S’apropen les Festes de Tardor de Sant Just Desvern

Del 14 al 27 d‘octubre tindrà lloc una nova edició de les Festes de Tardor de Sant Just Desvern, amb una àmplia i diversa programació d’activitats, impulsada per l’Ajuntament i la implicació del teixit associatiu de les entitats locals.

La Nit de Sant Just al Carrer

El dissabte 26 d’octubre arriba un dels plats forts del programa d’actes, La Nit de Sant Just al Carrer, que enguany celebra la seva 9a edició, de 18 a 24 h, amb les botigues del barri Centre obertes, diferents punts de restauració per assaborir unes bones tapes i propostes culinàries locals, i diverses activitats familiars i propostes musicals, de dansa i de màgia en varis escenaris.

Escultura en homenatge a l’actor Guillem Jiménez

El dissabte 26 d’octubre s’inaugurarà a les 19 h a la plaça Antoni Malaret i Amigó l’escultura de Josefina Abellán i de Concepció Gómez “Bori” en record a l’actor Guillem Jiménez.

La mateixa plaça acollirà de 20.30 a 23 h concerts de música clàssica amb un trio de flautes travesseres amb Neus Herranz, Txell Puiggròs i Mariona Sales; de dansa urbana i fusió amb Jesús Castellanos; de música amb Janira Romero i Carles Gutiérrez; de dansa hip hop amb Jesús Castellanos, Paloma Aracena i Víctor Castillo; de música pop-rock i cançons actuals “I’Moon” amb Roberto Damson i Daniela Fumadó; i una festa amb música dels 80 a la fresca amb PD Carles.

Sant Just al Carrer

I un any més, el diumenge 27 d’octubre, Sant Just protagonitzarà de 10 a 14 h a l’avinguda de la Indústria una nova jornada de paradetes d’entitats, de col·lectius, de centres educatius i d’artesania, i actuacions i activitats per a tots els públics.

El període de sol·licitud d’una paradeta per als col·lectius que vulguin participar a Sant Just al Carrer finalitza el proper 20 d’octubre.