Delegades noves competències a les persones membres de l’Equip de Govern, després de la renúncia de Gina Pol Borràs a l’acta de regidora

Després de la renúncia a l’acta de regidora de la Gina Pol Borràs, presentada en el Ple ordinari del mes de setembre, l’alcalde de Sant Just Desvern, Joan Basagañas i Camps, ha signat diversos decrets per delegar noves competències a diferents regidors i regidores que configuren l’Equip de Govern.

Amb la sortida de la Corporació de Gina Pol Borràs, Eva Miñarro Turnes passa a assumir el càrrec de Primera Tinenta de l’Alcaldia de Sant Just Desvern i a responsabilitzar-se de tota l’Àrea d’Alcaldia i Serveis Generals. D’altra banda, l’Eva Miñarro Tunes, fins ara regidora de Cultura, també assumeix la regidoria de Presidència, Comunicació i Participació.

Pel que fa a altres noves delegacions de competències, destaquen les del fins ara regidor d’Esports, Antoni Collantes i Andreu, que deixarà de tenir aquesta regidoria per encarregar-se de la de Comerç i Turisme i la de Mobilitat, sense deixar la que ja tenia atribuïda de Via Pública.

Un altre canvi fa referència a les regidories d’Habitatge i de Polítiques de Gènere i Igualtat que fins ara estaven assignades a la regidora sortint i que des d’ara seran assumides pel regidor Florencio Valle i Cardosar i la regidora Isabel Darder Giménez, respectivament.

En el decret de delegació de competències queden sense delegar i per tant són assumides directament per l’alcalde les competències de les regidories de Serveis Generals, Esports i Equipaments que se sumen a la de Seguretat ciutadana i Convivència que ja tenia.

Ja per últim, la regidora Isabel Darder Giménez serà qui assumirà el càrrec de portaveu del grup municipal del PSC, que fins ara exercia Gina Pol Borràs.