El Butlletí de juliol-agost destaca el reconeixement a les entitats esportives i avança els actes de la Festa Major

El Butlletí dels mesos de juliol-agost obre les primeres pàgines amb les entitats esportives i els i les esportives individuals que seran reconeguts en la primera edició de l’acte que es farà aquest vespre a la pista exterior de La Bonaigua. Sant Just Desvern és un municipi compromès amb l’activitat física i l’esport. I en aquest repte, les entitats esportives són cabdals. No debades, més de 2.500 persones de totes les
edats formen part de les 22 entitats esportives locals.

L’ascens de l’Atlètic Sant Just a la Lliga Elit la propera temporada, l’entrada en funcionament del nou Institut Escola Mas Lluí al setembre, l’obertura del període per sol·licitar la reducció de la taxa de residus durant aquest mes de juliol i l’inici de la votació per destinar 10.000 euros del pressupost municipal a projectes de cooperació són altres notícies que poden consultar-se la publicació d’aquest mes.

El Butlletí també inclou les imatges de les escoles que durant els mesos de maig i juny han visitat l’Ajuntament, l’aprovació de l’agermanament amb el municipi extremeny de Cabeza la Vaca, l’avanç de les activitats de la Festa Major. I les pàgines centrals estan dedicades als parcs i zones verdes de Sant Just.

L’entrevista del mes és al Joan Faneca, actor i pregoner de la Festa Major 2024.

A les últimes pàgines del Butlletí podeu trobar les activitats i propostes organitzades per l’Ajuntament i per les entitats del poble per aquests propers dos mesos.