El Butlletí de maig destaca quin és el perfil de població de Sant Just i la Festa de la Primavera

Les primeres pàgines del Butlletí del mes de maig informen del perfil de població de Sant Just Desvern, amb 21.153 habitants -un 51,9% de les quals són dones i el 48,09 homes-, 180 naixements i un 14,10% de persones d’origen estranger, entre d’altres dades interessants.,

El tancament definitiu dels contenidors amb xip el proper 27 de maig és una data important a recordar per part de la ciutadania, ja que amb això finalitzarà la implementació d’aquest sistema de recollida de residus en tots els barris del municipi.

Les eleccions al Parlament de Catalunya, la campanya i control de plagues i mosquits, la visita de la coral de Horb am Neckar a Sant Just, la posada en marxa del pla d’acció per millorar la vida de les persones grans del poble, i els horaris de les aules d’estudi de maig i juny són altres notícies que poden consultar-se la publicació d’aquest mes.

El Butlletí també inclou imatges de la Diada de Sant Jordi i anuncia el Dia de la Dansa que se celebrarà el 3 de maig a la plaça de la Pau.

Les pàgines centrals estan dedicades a la Festa de la Primavera que, el 5 de maig al parc Maragall, aplegarà comerç, artesania i restauració local. També hi haurà tallers i activitats familiars, música i espectacles. A més, també informa dels eixos que es treballen des del Pla Estratègic de Comerç.

I l’entrevista del mes és a la Bisharo Ali Hussein, activista kenyana d’origen somalí que lluita pels drets de les dones i que a final abril va fer una xerrada a Sant Just dins el cicle de Ciutats Defensores dels Drets Humans.

A les últimes pàgines del Butlletí podeu trobar les activitats i propostes organitzades per l’Ajuntament i per les entitats del poble per aquest mes de maig.