Aquest cap de setmana hi ha una xerrada sobre pantalles i adolescència al Casal de Joves

Xerrada: “Pantalles i vida, com es relacionen a la infància i a l’adolescència”, del col·lectiu Sant Just Lliure de Mòbils, a càrrec del doctor Francisco Villar, psicòleg expert en infància i adolescència.

Dia: dissabte 13 d’abril

Hora: 10.30 h

Ubicació: Casal de Joves

Sobre el col·lectiu Sant Just Lliure de Mòbils

Un grup de mares i pares de Sant Just Desvern s’ha adherit al moviment Adolescència Lliure de Mòbils. El moviment neix de la preocupació d’aquestes famílies per l’ús excessiu dels telèfons intel·ligents entre els joves, i busca retardar al màxim possible l’edat a la qual els nens i nenes tenen accés a un mòbil propi.

S’ha creat un grup de WhatsApp amb més de 300 participants, i un grup impulsor format per famílies d’alumnes de 5è i 6è de primària. Aquest grup ja ha realitzat diverses jornades de treball i reunions amb l’Ajuntament, i ha elaborat una enquesta per conèixer l’ús que fan de la tecnologia les famílies del municipi.

Els resultats de l’enquesta es faran públics properament, juntament amb les propostes que s’estan treballant per reduir l’ús dels mòbils entre els joves.