Exposició del col·lectiu Stellium al Celler de Can Ginestar de l’11 d’abril al 8 de maig

Aquest dijous 11 d’abril s’inaugura l’exposició “Tot arriba a un mateix lloc” a la sala El Celler de Can Ginestar. Es tracta d’una mostra del col·lectiu Stellium, format per Ignacio Muv, Ruben Córdoba i Christian Stephan-Otto, i que és un punt de convergència en què es troben tres creadors provinents de diferents països, professions, pensaments i mirades.

“Tot arriba a un mateix lloc” busca a través de la pràctica artística obrir diversos interrogants relatius als punts de convergència de les coses. Què és el que convergeix?

En temps de canvi d’era, de transició cultural i històrica, en què es creen nous paradigmes en tots els ordres que ens constitueixen, es fa pertinent plantejar-se la pregunta sobre allò que ens vincula i configurar nous punts de trobada. L’Art es presenta com una plataforma que mira endavant i que ens ajuda a crear aquest camí.

Amb la seva proposta Stellium apel·la a la força de ser un col·lectiu en tota la seva dimensió, allò que això implica i allò que es genera d’aquesta comunió. Amb diferents camins recorreguts i àmplia experiència professional a escala nacional i internacional, aquests tres creadors busquen fer de Can Ginestar el punt zero des del qual neixen noves possibilitats.

L’exposició es pot visitar fins al 8 de maig.