Coneixes els Espais Familiars per a infants de Sant Just Desvern?

Els Espais Familiars de Sant Just Desvern són centres impulsats per l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament, destinats a brindar suport integral a les famílies amb infants des del  naixement fins als 10 anys

Espai nadó, per a nadons de fins a 12 mesos

  • Marrecs: dijous de 10.30 a 12.30 h
  • Centre Cívic Salvador Espriu: dimarts de 10.30 a 12.30 h 

Espai familiar, per a infants d’1 a 3 anys

  • Marrecs: dilluns i dimecres de 10.00 a 12.30 h

Espai de joc, de 0 a 10 anys

  • La Vagoneta: de dilluns a divendres de 17 a 19 h

Sobre els diferents espais

A través de diverses propostes i serveis com l’Espai Nadó, l’Espai Familiar i l’Espai de Joc, s’ofereix un entorn acollidor i enriquidor, on les famílies, acompanyades de professionals, poden compartir experiències, trobar suport en la criança i educació dels seus fills i desenvolupar totes les seves capacitats.

En aquests espais, la figura de la família es considera el principal agent educatiu dels infants, i per tant s’adopta una mirada respectuosa cap a les seves necessitats i preocupacions.

Les activitats diàries se centren en el joc lliure, la interacció entre els infants i els adults, i la possibilitat de compartir dubtes, inquietuds i èxits en un ambient de confiança i suport mutu.

A través d’una oferta innovadora, àmplia i diversificada, els Espais Familiars busquen respondre a les diferents necessitats i interessos tant dels nadons i infants petits com dels seus pares i mares.

A més, aquests centres estan integrats en la xarxa comunitària i són oberts a tota la població, afavorint així la participació i la interacció entre les famílies del municipi.