Període de consulta d’inscripció al cens electoral per les eleccions al Parlament de Catalunya i tràmit del vot per correu

Fins al dia 1 d’abril de 2024, inclòs, es pot consultar el cens electoral i presentar reclamacions, si és el cas. La consulta de les dades es pot fer per internet a la Seu Electrònica de l’INE amb certificat electrònic i presencialment amb identificació -DNI, passaport- als consolats, a les Delegacions Provincials de l’Oficina del Cens Electoral (Via Laietana, 8, de Barcelona) i a l’Ajuntament.

A l’Ajuntament de Sant Just Desvern, la consulta i la presentació de reclamacions s’ha de fer presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, en horari de 9 h a 14 h. El cens electoral es va tancar en data d’1 de gener de 2024 amb les variacions tramitades fins al 28 de desembre de 2023.

El calendari de la convocatòria anticipada d’eleccions al Parlament de Catalunya pel dia 12 de maig té obert també el període de sol·licitud de vot per correu fins al 2 de maig. Es pot fer amb el DNI a l’oficina de Correus o per via telemàtica a www.correos.es amb DNI electrònic o certificat digital vàlid.