El Celler de Can Ginestar acull una exposició d’escultures de les veïnes Conxita Bori i Jose Abellan

El 22 de febrer s’inaugura l’exposició “Dues generacions, dues mirades” amb escultures de les artistes i veïnes de Sant Just. Per mitjà de les seves obres, la Jose Abellan i la Conxita Bori han unit dues maneres de mirar la bellesa de les escultures. Són dues generacions que veuen dos estils o formes de representar el mateix amb les seves peces. Cadascuna amb el seu estil i la manera de viure l’escultura, però no s’enfronten sinó que es complementen.

La dona és un dels principals temes de les dues escultores, la dona com a mare, com a persona individual, com a bellesa de la forma.

En aquesta exposició mostren una vintena d’escultures de mides, formes i temes diferents, on es juga amb les interaccions de les dues artistes.

Tots els artistes evolucionen al llarg de la seva vida i amb aquesta exposició conviuen dues escultores de dues generacions sobreposades i enllaçades, on totes dues han treballat juntes i s’han nodrit de l’experiència i del bon fer de l’altra.

Conxita Bori és una escultora d’una gran trajectòria artística. Ha fet moltes exposicions i ha impartit classes durant trenta anys.

Jose Abellan és una escultora tardana, ha fet moltes exposicions i està impartint classes al seu taller.

L’exposició que s’inaugura el 22 de febrer, a les 19.30 h, es podrà visitar fins al 27 de març. S’han organitzat visites guiades el 28 de febrer i el 10 de març a les 12 h.