El benestar de les dones i el seu empoderament, eixos de la programació del Dia Internacional de la Dona a Sant Just

Les activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona a Sant Just Desvern van començar el 2 de març amb un sopar-cabaret amb l’espectacle “Les Veus” de Diana Hermoso, al Casal de Joves.

Al programa també trobareu xerrades, monogràfics, presentacions de llibres, tallers, zumba en femení, espectacles, una visita a un celler regentat per una dona i cursos d’escriptura creativa per a dones, entre altres propostes que tenen com a eixos el benestar de les dones, el seu empoderament, la sororitat, l’autoconeixement i la reivindicació de drets i de majors quotes d’igualtat.

Destaquem també l’activitat que es farà el 14 de març i que té la voluntat de ser la llavor d’un espai de i per a les dones, i que vol donar resposta a les seves necessitats, interessos, motivacions i aspiracions per tal de millorar la seva qualitat de vida i crear sinergies. Serà conduït per la “coach” i veïna, Joa Sobera, i que es planteja com a punt de partida per organitzar més sessions a la carta de les dones que participin.

Podeu consultar totes les activitats a santjust.cat