Els Catarres, caps de cartell de la Festa Major de Sant Just Desvern de 2024

Els Catarres - Sant Just - Festa Major 2024

La Festa Major de Sant Just Desvern, que enguany se celebrarà del 31 de juliol al 6 d’agost, comptarà amb Els Catarres com a caps de cartell. El grup català actuarà divendres 2 d’agost de 2024, en el marc de la nit de barraques.

Aquesta elecció és fruit de la consulta sobre els concerts de la Festa Major que es va realitzar durant el mes de gener. L’enquesta, en la qual van participar 259 persones, buscava recollir opinions per definir la programació musical. Tot i que no es tractava d’una consulta vinculant, Els Catarres van ser el tercer grup més votat. Les bandes que van quedar en primera i segona posició (The Tyets i Figa Flawas) no tenien disponibilitat en les dates en què Sant Just celebra la seva Festa Major.

Per estils, el pop-rock és el més puntuat a l’enquesta, seguit de l’urbà i l’electrònica. Tot plegat es tindrà en compte a l’hora de buscar els grups de versions i DJ que amenitzin les nits de la Festa Major de Sant Just Desvern. En els propers mesos s’anirà desvetllant la resta de la programació.