El Butlletí de febrer destaca l’ampliació de contenidors amb xip a tots els barris

El Butlletí de febrer obre les primeres pàgines amb la incorporació de contenidors intel·ligents a tots els barris de Sant Just Desvern en dues fases. L’article inclou diferents informacions sobre el funcionament del sistema, el desplegament per zones, l’objectiu final d’aquest sistema de recollida selectiva i dades que demostren que el xip funciona perquè, des que es va engegar el març de 2021, la recollida selectiva és un 12% superior als barris i sectors que ja fan servir els contenidors intel·ligents.

Les millores i ampliació de columbaris al Cementiri Municipal, el nou espai per a Protecció Civil, les visites informatives als centres educatius de cara al curs 2024-2025 o la cloenda del programa d’impuls a l’emprenedoria en femení, són altres temes que recull aquest número.

Els eixos i accions del Pla d’Acció Municipal 2023-2027 ocupa les pàgines centrals del Butlletí. Està articulat en vuit eixos alineats amb l’Agenda Urbana i una seixantena d’objectius. En total recull més de 200 accions.

Altres articles d’aquest mes són el naixement d’un projecte solidari de l’Institut Desvern de Protètica que ajuda persones amputades pel conflicte bèl·lic d’Ucraïna, la primera novel·la de la santjustenca Paula Vidal i la nova exposició de Mons.

L’entrevista és al Lluís Tarrés i al Dani Martínez, les dues persones que encapçalen els projectes que han guanyat la convocatòria d’ajuts per al foment de la creació artística a Sant Just 2024. Unes beques que busquen donar suport a veïnat del poble perquè puguin desenvolupar els seus projectes.

A les darreres pàgines podeu consultar, per ordre cronològic, les activitats previstes per aquests dos mesos.