Les activitats nadalenques obren el Butlletí de desembre-gener

El butlletí de desembre-gener respira Nadal dedicant les primeres planes a les diferents activitats que han organitzat entitats i Ajuntament amb motiu de les festes: concerts, campanyes solidàries, Pastorets, inscripcions per ser patge de la cavalcada de Reis, Festa de Cap d’Any i l’arribada de Ses Majestats, entre d’altres.

Els ajuts europeus per renovar habitatges o edificis, la construcció del nou equipament esportiu i un aparcament de 100 places al barri de Mas Lluí, l’aprovació del Pla d’Acció Municipal i l’activació de la nova zona verda a les Basses de Sant Pere a partir del 8 de gener, són altres temes que recull aquest número.

El naixement de la comunitat energètica Les Escoles, una iniciativa per impulsar l’autoconsum d’energia neta que l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania de Sant Just, ocupa les pàgines centrals del Butlletí. .

Altres articles destacats són la crida a la ciutadania per reduir el consum d’aigua domèstic atesa la situació de preemergència decretada per la Generalitat per l’agreujament de la sequera, l’inici dels tràmits d’agermanament entre Sant Just i Cabeza la Vaca, i l’alta participació i el treball en xarxa que han caracteritzat les activitats del Novembre Lila.

L’entrevista és a la Carme Malaret i la Laura Baringo amb motiu de la publicació d’un llibre per commemorar els 10 anys de l’Espai de lliure creació Carme Malaret.

A les darreres pàgines podeu consultar, per ordre cronològic, les activitats previstes per aquests dos mesos.