Diumenge 3 de desembre torna el tradicional Mercat de Nadal de la plaça Camoapa

Mercat de Nadal

Aquest diumenge, 3 de desembre, se celebra el tradicional Mercat de Nadal de la plaça Camoapa de Sant Just Desvern.

En aquesta fira, els santjustencs i santjustenques podran realitzar les primeres compres nadalenques i gaudir de diverses activitats i tallers. Hi participen una cinquantena de paradistes.

Durant tot el dia, de 10 h a 20 h, hi haurà serveis de restauració, mostra d’artesania local i activitats i tallers familiars, així com espectacles de música, dansa i entreteniment i carpes solidàries relacionades amb la salut. També hi haurà una zona de joc infantil.

Durant la jornada s’iniciarà la campanya Cap infant sense joguina, que tindrà una durada d’un mes (fins al 3 de gener de 2024). Les persones que ho desitgin, podran col·laborar-hi adquirint un val de 5 € en qualsevol de les botigues participants en la campanya (Cal Llibreter, Cistelleria Ballart, Confetti, L’Escrivà, La Vie en Papier i Tutu Barcelona).

Tant al matí com a la tarda, els infants podran participar de la tradicional bastonada del Tió gegant de Nadal. L’entitat En Bici Sense Edat oferirà passejos en tricicle per la zona per a la gent gran.

Hi haurà un photocall de l’Agrupació fotogràfica Sant Just, i s’oferirà xocolata desfeta. Dona i Empresa clourà la fira de la manera més especial: amb una nevada màgica.