Caminada popular i classe de zumba pel Dia Mundial del Cor

Dia Mundial del Cor

El 29 de setembre se celebra el Dia Mundial del Cor, amb l’objectiu de conscienciar i informar la població de la necessitat de desenvolupar hàbits de vida saludables com a mesures de prevenció davant de les malalties cardiovasculars.

Els principals factors de risc cardiovascular són l’obesitat i el sobrepès, el colesterol alt, la hipertensió arterial, la diabetis i el tabaquisme. És important seguir una dieta equilibrada, fer exercici físic de forma regular, controlar el colesterol alt, la glucosa i la tensió arterial.

5 d’octubre: caminada popular i classe de zumba

El Centre d’Atenció Primària de Sant Just Desvern (CAP) i l’Ajuntament de Sant Just Desvern t’animen a cuidar del teu cor i a participar en la caminada popular que se celebrarà dijous dia 5 d’octubre a les 10 h. El punt de trobada és davant de l’esplanada del CAP.

Seguidament, es durà a terme una classe de zumba i se sortejaran obsequis a totes les persones participants. Més informació i inscripcions al CAP de Sant Just Desvern, ubicat a l’avinguda Indústria.