I tu, com t’imagines la ciutat metropolitana del futur? Coneix el PDUM

PDUM

El Pla director urbanístic metropolità és l’instrument que ordenarà el territori de l’Àrea Metropolitana de Barcelona en les properes dècades. Formen part d’aquest territori un total de 36 municipis, entre els quals s’inclou Sant Just Desvern.

El PDU metropolità vol donar, des de l’urbanisme, respostes a les necessitats actuals de la població, de les ciutats i pobles, i del territori en general, apostant per un model de desenvolupament sostenible, equitatiu i cohesionat.

El mes d’abril d’enguany va tenir lloc l’aprovació Inicial del Pla. Podeu consultar-ne tota la informació al següent enllaç. Des del moment de l’aprovació i fins al 30 d’octubre, el document es troba en exposició pública.

Aquest pla té afectació en la nostra vida quotidiana en àmbits com la mobilitat, la cohesió social i l’habitatge, la infraestructura verda, el desenvolupament social i econòmic o els cicles de matèria i d’energia, entre d’altres.

Resol dubtes sobre el PDU via presencial a Sant Just Desvern

L’Oficina d’atenció PDUM atén de manera personalitzada el públic en general, col·lectius i entitats, i assessora per a la realització d’al·legacions. Així mateix, dona la possibilitat de consultar en paper tota la documentació del PDUM.

Aquesta Oficina s’habilitarà a les oficines AMB i també recorrerà els 36 municipis metropolitans.

A Sant Just Desvern, l’Oficina d’atenció PDUM permetrà consultar el document en paper del 2 al 6 d’octubre de 2023, i l’equip tècnic del PDUM atendrà consultes presencials els dies 4 i 5 mitjançant cita prèvia.

Les al·legacions al pla es poden presentar en aquest enllaç.