Torna Sant Just al Carrer: obert el termini per sol·licitar una paradeta

Sant Just al Carrer

Torna Sant Just al Carrer. Diumenge 29 d’octubre al matí, en el marc de les Festes de Tardor de 2023, celebrarem una de les jornades més festives del municipi. Enguany, Sant Just al Carrer es consolida a l’avinguda Indústria, després de dues edicions molt exitoses en aquesta ubicació.

Com cada any, els santjustencs i santjustenques sortiran al carrer per gaudir d’un mercat a l’aire lliure, on entitats, col·lectius, infants, joves i artesans posaran paradeta. També hi haurà actuacions i activitats diverses. La jornada començarà a les 10 h i finalitzarà a les 14.30 h.

Com puc sol·licitar una paradeta?

Es pot sol·licitar una paradeta fins al 22 d’octubre (una setmana abans) mitjançant el següent formulari en línia. No s’admetran sol·licituds fora de termini.

En finalitzar aquest període, l’Ajuntament estudiarà les sol·licituds i distribuirà els espais existents. Els dies previs a l’activitat, les persones inscrites rebran un correu amb les ubicacions.

La Normativa de Sant Just al Carrer 2023 recull tot el que cal saber sobre les paradetes d’enguany. Recomanem llegir-la amb atenció per conèixer horaris, possibles taxes i altres indicacions pertinents.