Atac vandàlic contra els murals dedicats als drets humans de Sant Just Desvern

Atac vandàlic mural drets humans Sant Just

Aquesta matinada s’ha produït un acte de vandalisme contra els murals de l’exterior del camp de futbol de Sant Just Desvern, que formen part del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans, al qual està adherit el municipi. Es desconeix els autors d’aquest acte vandàlic.

Els murals, dedicats a les migracions, el canvi climàtic, els drets de les dones i els drets de la comunitat LGTBIQ+, han aparegut plens de gargots i guixades amb esprai negre, i s’hi pot llegir el lema “por una familia tradicional”. Els artistes responsables de les obres d’art eren Goyo203 (José Luis Martínez Escudero), Carolina Adán Caro i Laila Ajjawi.

L’Ajuntament de Sant Just Desvern tramitarà la denúncia pertinent d’aquest acte vandàlic i no tolerarà la discriminació per qüestions de gènere, orientació sexual o ètnia. Cap defensa de la família tradicional pot justificar aquest delicte. Tots els grups municipals se sumen a la condemna dels fets.