Coneix la Penya del Moro a fons: visita comentada a l’exposició i al poblat iber

visita enllaçada a la Penya del Moro

Dissabte, 20 de maig, s’organitza una visita enllaçada per conèixer la Penya del Moro a fons. Primer, a les 10 h, hi haurà una visita comentada a l’exposició “Ibers, ubicada a Can Ginestar, que tindrà una durada d’uns trenta minuts.

A continuació, qui ho desitgi podrà continuar l’experiència pujant al cim de la Penya del Moro, on, d’11.30 h a 14 h, s’hi col·locarà el punt d’informació per resoldre tots els dubtes sobre el poblat iber.

Per desplaçar-se des de Can Ginestar fins al peu del turó, es pot agafar el Just Metro fins a la plaça Montfalcone. També s’hi pot anar a peu o en bicicleta.

Són dues visites complementàries, però es pot escollir només una. Es necessita reserva només per a la visita guiada a l’exposició “Ibers”, que té un aforament limitat. Les inscripcions es fan a través del següent formulari.