Els Jardins de Can Ginestar acullen l’exposició fotogràfica col·lectiva “Aprendre a mirar”

Exposició fotogràfica Aprendre a mirar

“Aprendre a mirar” és el resultat del taller de fotografia participativa que s’ha realitzat el segon trimestre al Centre Social El Mil·lenari amb un grup de 10 persones d’entre 70 i 96 anys de l’Associació de Gent Gran de Sant Just.

A partir de la pregunta “Què té en comú la gent gran?” les persones participants en el taller van desenvolupar de manera conjunta diverses temàtiques que s’han transformat en fotografies. Així, a l’exposició, els autors i autores reivindiquen el seu desig d’aprendre, les ganes de viure o el seu punt de vista sobre el pas de temps.

“Aprendre a mirar” explica un procés creatiu i autoreflexiu dels mateixos autors i autores sobre les seves vides i la seva manera de veure el món a través de la fotografia, però també demana al públic transformar com mirem la gent gran.

L’exposició fotogràfica s’obre al públic dimecres 3 de maig a les 19 h, i es podrà visitar als Jardins de Can Ginestar durant tot el mes de maig. A la inauguració hi seran els autors i autores de les fotografies.