El Butlletí de maig presenta les candidatures alcaldables a Sant Just

Butlletí de maig - web

El Butlletí del mes de maig presenta les candidatures alcaldables a Sant Just Desvern per les eleccions municipals del dia 28 de maig de 2023. Enguany, hi concorren nou formacions polítiques: Sant Just En Comú Podem, Cup Sant Just, Som-hi Sant Just Viva, Partit Socialista de Catalunya, Endavant Sant Just, Esquerra Republicana de Catalunya, Partit Popular, Junts i Vox.

Les planes inicials de la publicació detallen els canvis en els col·legis electorals, la composició de les meses, el seguiment de la jornada del 28M, les dates claus del calendari electoral i altres temes relacionats amb les eleccions municipals.

Aquest mes l’entrevistada és Imma Castellví, recentment reescollida per unanimitat com a jutgessa de pau a Sant Just Desvern, tasca que realitza des de fa 33 anys. Castellví exposa la seva vocació d’ajudar la gent i també posa de manifest el paper del jutjat de pau en les properes eleccions.

Pel que fa a les activitats de maig, destaquen les dues celebracions del primer cap de setmana del mes: el Dia de la Dansa (divendres 5 de maig, a les 19 h, al Parc de Iulia Quieta) i la Festa del Comerç, que se celebrarà diumenge 7 de maig al Parc Maragall durant tot el dia. A més, es torna a posar en marxa la Primavera d’Estiu, amb activitats de tota mena per a infants i les seves famílies.

El Butlletí d’aquest mes ja es pot llegir en línia i arribarà aviat a totes les llars del municipi.