El Butlletí de març destaca la festa de la plaça de la Pau i les activitats del Dia de la Dona

Ja es pot consultar en línia el Butlletí corresponent al mes de març. Aquest número recull diferents accions i activitats amb les dones com a protagonistes. Les dues primeres pàgines avancen que neix un nou sector a la zona de la Bonaigua que també incorporarà la perspectiva de gènere amb carrers amb noms de dones i en femení. També fa un repàs de les activitats reivindicatives i lúdiques que es duran aquest mes de març per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

El Butlletí també destaca l’inici de la campanya de repartiment de bosses compostables entre la ciutadania per millorar la recollida d’orgànica, la festa que es farà el 25 de març a la plaça de la Pau per gaudir dels nous usos d’aquest espai públic i que inclou l’obertura del Taller d’Arquitectura Ricardo Bofill i la celebració dels 50 anys de l’inici de la construcció del Walden 7.

Altres temes d’aquest mes són els tallers participatius que es faran per repensar el futur de l’entorn de la Bonaigua, els nous projectes del Servei de Mobilitat Internacional, la propera convocatòria per a una nova escultura que doni la benvinguda a Sant Just, i la continuació dels treballs de protecció contra incendis a tot el perímetre municipal, entre d’altres.

Les pàgines centrals del Butlletí estan dedicades als projectes educatius dels centres de primària i secundària del poble, ara que estem immersos en les dates de preinscripcions per al nou curs 2023-2024.

I l’entrevista és al Carles Sánchez, coordinador d’En Bici sense edat a Sant Just, un moviment global de voluntariat que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones grans o amb alguna diversitat funcional.

El Butlletí i el programa del Dia de la Dona ja s’està repartint a totes les llars de Sant Just Desvern.