El Butlletí del mes de febrer destaca els nous espais, serveis i equipaments que estrenarem aquest 2023

Ja es pot consultar en línia el Butlletí corresponent al mes de febrer. Aquest número destaca a les primeres planes els diferents serveis, espais i equipaments que s’enllestiran al llarg d’aquest any 2023, com pot ser la primera fase de la remodelació de la plaça de la Pau, l’escola bressol Mainada o el nou Teatre Ateneu, entre d’altres.

El Butlletí també recull la finalització de la planificació d’equipaments a Mas Lluí, el compromís de Sant Just amb la transició energètica, l’experiència d’adolescents de l’Espai de Participació a Geòrgia, el nou servei de bicicleta elèctrica pública AMBici, o la nova exposició “El món orgànic” a l’Espai MercArt.

Les pàgines centrals de la publicació es dediquen a l’exposició “Ibers”, que s’inaugura el 16 de febrer al CIM de Can Ginestar i que es podrà veure durant tot l’any. La mostra vol apropar la ciutadania a la història del poblat iber de la Penya del Moro a través de vuit eixos: urbanisme, societat, comerç, escriptura, dones, teixits i vestits, alimentació i creences.

L’entrevista d’aquest número és a l’Eva Parey, fotògrafa de l’exposició “Aamelat Souriyat”, que es pot visitar fins al 25 de febrer al Centre Cívic Soledat Sans i que mostra la realitat de les jornaleres sirianes refugiades.

El cartell de Carnestoltes ocupa la contraportada d’El Butlletí de febrer, amb les activitats que s’han organitzat per celebrar la festa de la disbauxa el dissabte 18 de febrer.

El Butlletí i el programa de Nadal s’està repartint a totes les llars de Sant Just Desvern.