Formacions de transformació digital per a dones en atur o emprenedores

formació per a dones

Els ajuntaments de Sant Just Desvern i Esplugues de Llobregat impulsen un programa formatiu gratuït de transformació digital amb perspectiva de gènere que compta amb dues línies: SheImpulsa, adreçada a dones en situació d’atur; i SheDigital, per a dones emprenedores i professionals.

El programa, que compta amb el suport econòmic del Consell Comarcal del Baix Llobregat, té l’objectiu de reduir la bretxa digital de gènere. En el cas de les dones aturades oferint-les eines i habilitats digitals per incorporar-se al mercat laboral o per cercar una millora de feina; i pel que fa a les dones emprenedores, empresàries i autònomes, ajudar-les en la digitalització de negocis i marca personal.

Ambdues rutes formatives són per a dones de Sant Just i d’Esplugues, i el programa té un format híbrid, amb formació en línia i conferències i trobades presencials.

El dimarts, 17 de gener, es farà una sessió informativa a l’Espai Baronda d’Esplugues (c. De la Riba, 36) per explicar les dues rutes formatives:

Ruta SheImpulsa per a dones en situació d’atur: de 9 a 11 h. Inscripcions

Ruta SheDigital per a dones emprenedores: de 12 a 13.30 h. Inscripcios