Nova exposició fotogràfica sobre jornaleres sirianes al Centre Cívic Soledat Sans

exposició fotogràfica d'Eva Parey al Centre cívic Soledat Sans

El Centre Cívic Soledat Sans acollirà l’exposició “Aamelat Souriyat, les jornaleres sirianes refugiades a la Vall de la Bekaa” de la fotògrafa Eva Parey. La inauguració serà el proper dilluns 16 de gener de 2023, a les 19 h. La mostra es podrà visitar fins al 25 de febrer a la sala Un grapat d’estels del centre cívic de Mas Lluí.

Exposició “Aamelat Souriyat, les jornaleres sirianes refugiades a la Vall de la Bekaa” de la fotògrafa Eva Parey

El Líban és un dels països que acull a més refugiats sirians, gairebé un milió. A la Vall de la Bekka, les dones i nenes es veuen obligades a treballar al camp en condicions d’explotació i precarietat i, malgrat tenir un salari ínfim, aquest es converteix en una gran aportació per a la supervivència de la família.

Inauguració: 16 de gener de 2023, a les 19:00h al Centre Cívic Soledat Sans.

Calendari: del 17 al 25 de febrer

Horari: de dimarts a dissabte. Matins: de 9 h a 13 h / Tardes: de 16 h a 19 h