Darrera exposició de l’any al Celler de Can Ginestar amb obres de Montserrat Suñé i Marta García

uw

De l’1 de desembre de 2022 al 5 de gener de 2023, el Celler de Can Ginestar acull “L’art inconscient”, una exposició amb obres de Montserrat Suñé i Marta García que evoca el món dels somnis. Tal com destaquen les artistes “una persona que somia i una altra que crea obres pictòriques s’uneixen en aquesta proposta artística per donar veu a l’inconscient. Al públic pot despertar-li emocions de tota mena, i en aquest cas, l’animem al fet que estigui obert i que observi el que passa dins seu, perquè aquell llenguatge que veu a forma i que ve d’un altre, ara ja se’l podrà considerar seu”.

La mostra aplega obres de diferents tècniques -acrílic, oli, collage, impressió, gravat, aquarel·la-, de gran, mitjà i petit format. També hi ha material audiovisual que dona suport a la temàtica de somnis i creativitat.

L’exposició s’inaugura el dijous 1 de desembre, a 2/4 de 8 de vespre.