El CAP de Sant Just s’ampliarà per poder fer front a l’augment de la població i a les necessitats actuals

El Servei Català de la Salut preveu ampliar el CAP de Sant Just Desvern, amb un cost estimat per a l’execució de les obres de 4,7 milions d’euros. Aquesta informació és fruit d’una pregunta parlamentària registrada al Parlament. El projecte es redactarà al llarg de 2023, les obres s’executaran durant el 2024 i la nova infraestructura estarà disponible l’any 2025.

Actualment, el CAP de Sant Just segueix tenint la mateixa estructura que quan es va construir als anys 90. Des d’aleshores, la població ha anat augmentant i, en conseqüència, també s’hi han anat incorporant nous professionals en plantilla, que necessiten més espais per atendre la ciutadania.

Recentment, s’hi han incorporat cinc professionals (que inclouen experts en nutrició i en benestar emocional) per oferir un millor servei a la població. Aquests professionals s’uneixen a la desena de metges i metgesses de família, els dos pediatres, la llevadora, els tretze infermers i infermeres, els dos tècnics en cures auxiliars, la desena de professionals d’atenció a la ciutadania, i els tècnics en treball social i odontologia. La manca d’espai comporta que l’Ajuntament estigui cedint sales per a diverses necessitats de l’ambulatori, com ara per les campanyes de vacunació o la feina comunitària.

Com puc demanar cita al CAP de Sant Just Desvern?

  • A través de l’app La Meva Salut
  • Telèfon únic de cita prèvia: 93 567 09 99
  • A través de la web citasalut.gencat.cat

Altres tipus de consultes

  • Telèfon del CAP de Sant Just (per altres consultes informatives): 93 470 06 89
  • Consulta de ginecologia i llevadora (ASSIR): 93 375 20 43