Nova xerrada: “Energia solar fotovoltaica, autoconsum compartit i comunitats energètiques”

Dimarts 22 de novembre, Sant Just Desvern acollirà una sessió participativa per informar a la ciutadania del Barri Nord sobre els avantatges de l’energia solar i les vies per accedir-hi.

Data: Dimarts 22 de novembre
Hora: 18:00h
Lloc: Centre Social El Mil·lenari (carrer d’Àngel Guimerà, 1, Sant Just Desvern)

L’Ajuntament de Sant Just Desvern i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) han organitzat una sessió per informar sobre els beneficis ambientals, econòmics i socials que l’energia solar pot aportar al conjunt de la ciutadania, i les possibilitats d’ajuts i subvencions per finançar-la. L’acte tindrà lloc al Centre Social El Mil·lenari, el proper dimarts 22 de novembre a les 18:00 h.

La ponència està destinada especialment a les comunitats de veïns dels habitatges d’edificis plurifamiliars del Barri Nord, i se centrarà especialment sobre l’autoconsum compartit i les comunitats energètiques en aquests tipus d’edificis. També s’explicaran les subvencions i ajuts vigents orientats a finançar aquestes instal·lacions, les bonificacions a les quals poden optar els usuaris, i les possibilitats d’estalvi econòmic en la factura energètica.

Es tracta d’una sessió dinàmica i participativa, amb un torn obert de preguntes i comentaris per resoldre dubtes i ampliar informació. La dinamització de l’acte anirà a càrrec de l’Estudi Ramon Folch i Associats (ERF).