Les II Jornades Feministes de Sant Just arrenquen aquest divendres al Casal de Joves

Els dies 18, 19 i 20 de novembre el Casal de Joves de Sant Just Desvern acull la segona edició de les Jornades Feministes. Seran tres dies amb xerrades, tallers, espectacles i exposicions que posaran el focus en cinc eixos: economia feminista, dones TECH, dones migrades i racialitzades, violències masclistes i salut mental, i esport femení.

El col·lectiu Les Kelly’s, l’advocada Carla Vall, la psicòloga i cantant de rap musulmana Miss Raisa, la investigadora Alba Cervera, o l’activista en feminismes, interculturalitat i antiracisme, Florenzia Brizuela, són algunes de les ponents convidades.

Les Jornades Feministes compten amb el suport del Consell Comarcal del Baix Llobregat en el marc del Programa Comarcal de Suport per un nou Impuls Social i Econòmic.

Consulteu el programa