Sant Just organitza una sessió d’emprenedoria feminista per compartir experiències i fer xarxa

El dimarts 4 d’octubre, a les 10h a Les Escoles, tindrà lloc la sessió “Reptes i encerts de l’emprenedoria feminista”, amb la voluntat d’esdevenir un punt de trobada perquè diferents perfils de dones que hagin impulsat negocis o tinguin al cap t emprendre algun projecte puguin compartir les seves experiències, crear sinergies i fer xarxa.

També, l’Associació Dona i Empresa exposarà la seva tasca com a entitat del municipi que agrupa dones empresàries.

Aquesta activitat forma part del programa de subseus del 6è Congrés de les Dones del Baix Llobregat, que se celebrarà els dies 4 i 5 de novembre a Cornellà, per la qual cosa les idees i les conclusions que es generin s’elevaran al Congrés com a material d’interès.

La sessió està concebuda com una tertúlia-cafè en un ambient relaxat i distès perquè les dones interessades puguin fer networking amb altres emprenedores, sumar esforços i ajudar-se en l’impuls de negocis liderats per dones. Si estàs interessada, inscriu-te!