Ja es pot consultar en línia l’oferta de tardor dels centres cívics i culturals de Sant Just

exterior centre cívic soledat sans

Els centres que ofereixen programació són Can Ginestar, el Centre Cívic Joan Maragall, el Centre Cívic Salvador Espriu, el Centre Cívic Soledat Sans Serafini, La Vagoneta, Les Escoles i la Biblioteca Joan Margarit. Es pot consultar el programa en el següent enllaç.

Can Ginestar ofereix un ventall molt ampli de cursos d’arts plàstiques (alabastre, aquarel·la, ceràmica, cinema i art, dibuix, escultura, gravat, pintura, història de l’art, torn…), així com conferències gratuïtes amb inscripció prèvia. Les inscripcions a aquests tallers i conferències es poden fer a partir de l’1 de setembre, presencialment al taulell d’informació de Can Ginestar.

El Centre Cívic Joan Maragall imparteix cursos de tot tipus: d’humanitats, d’expressió i creativitat, d’idiomes, de salut i creixement personal i de cuina. Les inscripcions s’obren el dia 5 de setembre i es poden fer a través de la web o presencialment al mateix centre cívic.

El nou Centre Cívic Soledat Sans Serafini compta, aquesta tardor, amb propostes de ioga, costura creativa, anglès, dancehall per a adolescents, pilates i zumba. Les inscripcions als cursos i tallers del es fan en línia. En introduir al cercador de Tallers “Mas Lluí” apareix un llistat amb totes les activitats i inscripcions. D’altra banda, les activitats que organitza l’Associació de Veïns Mas Lluí es poden consultar a les seves xarxes socials. En el següent enllaç trobareu els codis QR d’inscripció a cada curs.

El Centre Cívic Salvador Espriu (amb diverses activitats de ball i manteniment), La Vagoneta (amb el Taller de Plàstica Municipal Carrau Blau i l’Espai de Joc), Les Escoles (amb formació per a persones adultes, cursos de català i tallers de música) i la Biblioteca Joan Margarit (amb clubs de lectura, tertúlies i tallers) completen l’oferta lúdica d’aquesta tardor. Podeu sol·licitar més informació sobre els tallers i les inscripcions adreçant-vos a cada centre.